Kundvagnen

Leverans

Leverans

Vi skickar i de flesta fall din beställning från vårt lager samma vardag som vi tagit emot den om vi har den innan klockan 12. Vi bjuder på fraktkostnaden om ordens värde överstiger 800 kronor. I normala fall finns alla de produkter du hittar information om på hemsidan inne i lager. Vi har en separat prislista för produkter i vårt beställningssortiment.

Postnord står för leveransen

I de flesta fall skickar vi utrustningen för fotoframkallning med Postnord. Det innebär att leveranstiden är 1–7 dagar efter det att vi skickat ditt paket. Tyvärr har vi ingen möjlighet att påverka hur lång tid det tar. Du kan dock spåra din försändelse och ta kontakt med Postnord vid försening. Du hämtar ut din beställning efter det att du fått besked via sms om att paketet är framme.

Hämta ut paketet inom 30 dagar

Du har 30 dagar på dig att plocka upp din beställning. Därefter går det i retur till oss och du blir ersättningsskyldig för frakt och hantering.

Vi kan även erbjuda andra fraktalternativ om du behöver utrustning för fotoframkallning snabbt eller gör en större beställning av till exempel mörkrumsinredning. Vad du än har för behov ser vi till att försöka lösa det.