Kundvagnen

Om oss

Om oss

Många tyckte att det var mycket vågat av oss att börja sälja utrustning för analog fotografering i en tid då nästan alla gått över till att fota digitalt. Det finns dock fortfarande fördelar med analogt foto, inte minst eftersom det går att påverka bilden under själva framkallningen. I takt med att framkallningsvätskor och film försvunnit från hyllorna i andra fotobutiker har vi kunnat fylla ett tomrum och blivit det första stoppet för många som fortfarande sysslar analog fotoframkallning. Vi har både entusiaster och professionella fotografer bland våra kunder.

Teamet

Butiken grundades 2016 av Anders som är fotograf och Monika, hobbyfotograf som sysslat med detaljhandel på nätet sedan 1990-talet. Vi sysslar själva med fotoframkallning och har ett “inifrånperspektiv” på de produkter vi säljer. Vi kan ge tips och råd till dig som inte är lika gammal i gamet.

Digital fotoframkallning

Ett digitalt foto behöver inte framkallas i egentlig mening men vi säljer program som kan användas för att simulera de processer som en bild genomgår under framkallningen. Vi kan även skriva ut bilder med mycket hög kvalitet. Oavsett om du vill ge dem en analog touch eller inte.